Growatt EV-Lader THOR 11AS-P-V1 (WIFI)

 723.14 (Excl. BTW)
 875.00 (Incl. BTW)

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: CS00.0009200 Categorie:

Beschrijving

De Growatt THOR-serie presenteert met het model THOR 11AS-P-V1 (WIFI) een intelligente driefase AC-oplader, specifiek ontworpen met geavanceerde technologie om elektrische voertuigen efficiënt van stroom te voorzien. Deze laadpaal onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke interface, gecombineerd met veelzijdige functies zoals controle, facturering en diverse communicatiemogelijkheden, voor naadloze verbinding met back-office servers. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijk reserveringen maken en betalingen verwerken via de speciaal ontwikkelde mobiele telefoon-app.

Kenmerken Growatt THOR 11AS-P-V1 (WIFI)

  • Universele compatibiliteit: Het Growatt THOR 11AS-P-V1 laadstation is ontworpen om samen te werken met alle merken elektrische auto’s, waardoor gebruikers flexibiliteit hebben in hun keuze van voertuig.
  • Duurzame energie-integratie: Het is mogelijk om de oplader te integreren in zowel bestaande als nieuw geïnstalleerde fotovoltaïsche systemen. Hiermee kunnen gebruikers profiteren van 100% hernieuwbare energie, specifiek door gebruik te maken van overtollige zonne-energie.
  • Slimme app-bediening: Dankzij de app kunnen gebruikers gemakkelijk de laadsessies beheren en plannen, waardoor ze de volledige controle hebben over het laadproces.
  • Robuust ontwerp: Met een IP65-classificatie is deze oplader ontworpen om zowel binnenshuis als buiten te werken.
Specificaties
Art.nr. CS00.0009200
Merk Growatt
Fabrikant Growatt
Garantie in jaren 3
Type Kabel
Kabel optie Inclusief kabel
Aantal fases Driefase
Laadvermogen 11 kW

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Growatt EV-Lader THOR 11AS-P-V1 (WIFI)” te beoordelen